Monsters en Marktpleinen

Sessie 4

Woensdag 17-10-2012

Sessie 4 – Woensdag 17-10-2012 – Bij Thijs thuis
Aanwezigen: Carin, Thijs, Pepijn, Eddy, Niek

De groep komt al gauw een splitsing in de weg tegen met een wegwijzer. Ze kiezen er voor om linksaf te gaan richting Giloril.
Onderweg komen ze een magische winkel tegen waar ze ringen moeten dragen om überhaupt de inhoud van de winkel te kunnen zien. Alle artikelen, waaronder Skill Shards, zijn magisch maar helass te duur voor de party. De eigenaar helpt nog wel de avonturiers door ze richtingen te geven en te vertellen dat hun map magisch is.
De groep kiest er voor om een kortere maar gevaarlijkere route te nemen en Clyde gebruikt zijn magie om te ontdekken dat de map iets met de school van Conjuration te maken heeft.
De party overnacht in het bos en de volgende dag worden ze aangevallen door een Dire Bear tijdens het verzamelen van voedsel. Tijdens het gevecht gaat Mark neer, maar de Dire Bear is niet sterk genoeg en wordt verslagen door de groep. Aivël gaat ook neer na het gevecht doordat zijn Rage eindigde en beide gevallen strijders worden geheald door Orbin.
De Dire Bear had wat geld en 8 Skill Shards in zijn maag samen met wat diernbotten en botten van een klein persoon. Het vermoeden bestaat dat de eigenaar van de winkel is opgegeten. De party kiest er voor om wat vlees en het hoofd van de Dire Bear mee te nemen omdat deze best wat waard is, en ze gaan weer op stap.

tl;dr:
De party gaat richting Giloril en komt een winkel tegen met te dure magische items, waar ze richting krijgen voor een kortere weg richting hun doel
Clyde ontdekt dat de kaart magisch is en afkomstig is van de school van Conjuration
Tijdens een overnachting wordt de party overvallen door een Dire Bear. Deze wordt verslagen en de party is 8 Skill Shards rijker

Comments

NiekDijkstra

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.